20.07.2016 г., 16:44 ч.

Спомени 

  Поезия » Любовна
389 0 2

Лятото пак дойде.

Дойде с мириса на липовия цвят.

Дойде със спомена за синьото море.

Дойде със спомена за теб, приятелко.

Няма те до мен сега.

Няма те, но се усмихвам.

Усмихвам се, защото съм

на брега на едно море.

На този бряг получих любовта.

От теб приятелко.

На този бряг светът за мен се промени.

Стана по-красив.

Стана по-добър.

Лятото ще си отиде.

Ще дойде есента заедно

със спомена за теб,

за едно море и любовта.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??