6.12.2016 г., 20:48 ч.

Спомени 

  Поезия » Любовна
573 3 16

Отново спомних си за нас.

За миналите дни щастливи.

За нашата Любов...и в този час

усетих пориви игриви.

 

Опитвам се да те забравя

и спомените някак да изтрия

на времето ще се оставя

с надежда пак да има „Ние“.

 

По течението днес се нося.

Дните влачат се като река.

Животът покрай мен минава косо

От тебе Мила няма да се отрека.

 

София

02.12.2016 г.

© Владимир Владимирович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??