9.05.2019 г., 7:21 ч.

Спомени 

  Поезия » Любовна
368 1 1

Завивам се отново във въздишки

и плувам в отминалите дни.

Издигам се високо, над звездите,

където някак си ще отболи.

 

Сънувам те...

отново, сред пейзажа,

на тихите безрадостни мечти.

И спомням си, когато бяхме двама,

изгубени, но с блеснали очи.

 

Заспивайки си мисля как се връщаш,

в душата ми...но нещо пак крещи...

Обичам те... но всичко свърши,

дори да продължава да боли.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??