12.12.2022 г., 10:00 ч.

Спомени 

  Поезия » Любовна
303 1 1

 

 

Помниш ли онази нощ? 
Когато погледите ни се сляха. 
Почувствах тази топлина, 
на две свързващи сърца. 
Ти ме прегърна нежно, 
и се усмихна като Ангел. 
А аз трепетно очаквах, 
да ме целунеш страстно. 
Тази нощ бе толкова, 
незабравима и вълшебна.
И се надявам пак, 
отново да те срещна. 
 

 

© Веселина Недева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??