13.12.2007 г., 7:34 ч.

Спомени 

  Поезия » Оди и поеми
1376 0 4

В спомени усмихвам се

и в спомените плача.

В спомените топля се

и в спомени студувам.

Със спомени променям се,

със спомените същият оставам.

 

Във спомените мразех те

и в спомените те обичах.

Със спомени радвах те,

със спомените те разплаквах.

Във спомените топлех те,

със спомени те изстудявах.

 

Със спомени мълча.

За спомени... горя.

 

 

01.12.2007   23:39

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??