В спомени усмихвам се
и в спомените плача.
В спомените топля се
и в спомени студувам.
Със спомени променям се,
със спомените същият оставам.
Във спомените мразех те
и в спомените те обичах.
Със спомени радвах те,
със спомените те разплаквах.
Във спомените топлех те,
със спомени те изстудявах.
Със спомени мълча.
За спомени... горя.
01.12.2007 23:39
© Иван Иванов All rights reserved.
Стихът е чудесен, браво!!!