15.06.2008 г., 16:24 ч.

Спомени... 

  Поезия
534 0 2

Спомени...

 

Между всички тези стени
са заключени старите спомени.
Минавам през многобройни врати,
всяка напомня за отдавнашни мечти.

 

В огледалото старо и прашно
оглеждам се, отражение страшно...
Толкова различно, променено
гледам го някак си смутено.

 

Минаха години, но всичко тук е пак.
От колко време тук не е стъпвал крак?
Пясъчен часовник живота ни брои
времето не спира, забързано лети.

 

Помниш ли в залата как танцувахме?
Как един на друг дълго се любувахме?
На стара песен мелодия звучи
нежния звук в тишината блести.

 

Спомям си с усмивка на лице
и топлина обгръща моето сърце.
От живота с пълни шепи взимах
и най-прекрасните моменти имах.

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??