15.06.2008 г., 13:31 ч.

Спомени 

  Поезия » Любовна
578 0 1

Спомени

 

На огнището догаря последната жар,

угасват в мен и последните страсти.

Идва нощ, умира последний угар...

Спомням си твоето тяло. И дъха ти отчасти.

 

Сам до огнището явно потъвам във спомени.

Припомням си летните дни носталгично,

как бяха те от есента студена прогонени...

И става ми тъжно... почти елегично.

 

С вкус на жал и тъга са нощите мои,

а сънищата винаги -  несподелени.

И като дърво, нападнато от хиляди порои,

пазя  си листата (тоест спомените ни зелени.)

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??