30.01.2015 г., 21:21 ч.

Спомени /Посветено/ 

  Поезия
506 0 0

                                          На:

                                            Йова Рашева

                                            Антоанета Георгиева;

                                            Гергана Иванова

 

 

Какво ми трябва друго – нощ, небе,

един приятел, разговор, цигара …

Бутилка отлежало вино… и мезе,

в чест за миналото хубаво и старо.

 

И после сълзи… сълзи от любов,

за времето, което бурно изживяхме,

за онези спомени, които с благослов,

си спомняме понякога със щастие.

 

И когато утре пак се разделим

и всеки своя път нанякъде поеме,

ще ни топлят именно онези дни,

които в спомени превръща времето.

 

 

18.09.2014

 

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??