31.03.2014 г., 1:07 ч.

Спомените парят... 

  Поезия » Любовна
539 0 0

Спомените парят,

настоящето зловещо ме изгаря...

Луната кръвожадно приближава,

а слънцето е още тъй далеко...

 

Иван Христов

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??