31 mar 2014, 1:07

Спомените парят... 

  Poesía » De amor
517 0 0

Спомените парят,

настоящето зловещо ме изгаря...

Луната кръвожадно приближава,

а слънцето е още тъй далеко...

 

Иван Христов

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??