13.07.2012 г., 13:24 ч.

Споменът за лято 

  Поезия » Пейзажна
468 0 2

 

 

Утрото е тъй свежо и красиво,

ветрецът лек гали нежните листа,

слънцето усмихва се щастливо,

поздравявайки в този миг света.

 

Аромат на лято навсякъде се носи,

вълшебното ухание на билки и цветя

и пристъпваме с тебе двама боси

по килима пъстър, изпълнен с чудеса.

 

Ще помня винаги тази прелест,

живот искрящ във всяка мъничка душа,

песента за свобода и младост,

момент, събрал в миг вечността.

 

© Христина Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??