30.07.2008 г., 7:36 ч.

Спомням си... 

  Поезия
638 0 2
Спомням си...

Спомням си за лятото щастливо...
за малкото дете игриво,
дето мило, драго... всичко дава,
за да върне във сърцето слънчевата врява...


Не познаваше хлапето любовта...
и щастливо беше - да!
Но сега, преминало през болка и тъга,
забравило е то лика на радостта.


Пет години минаха се оттогава,
щастливото и лято просто спомен стана...
Спомен, вече избледняващ и губещ стойността си,
ала тя го пазеше дълбоко скрит в душата си...


Спомням си за лятото щастливо...
Спомням си и ме боли,
защото изгубеният блясък в очите
любовта не ми върна дори...

© Елена Беленска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??