31.07.2014 г., 21:14 ч.

Спонтанно 

  Поезия » Друга
260 0 1

 

 

           СПОНТАННО

 

 

Уискито е с много лед

сокът също

да гледам винаги напред

това ми е присъщо

 

Дори да ми изглежда невъзможен

пътят от проблеми и беди

вярвам безрезервно, че ще може

животът си със чест да извървим

 

Да даваме любов по много

винаги да бъдем светлина

да браним истината строго

достойно и със топлина

 

Да отпиваме със мъдрост от живота

тръпчивия му вкус, като уиски

след тежък ден и суматоха

по влюбен да си и изискан

 

Тогава ще си дал достатъчно

всичко и на всичките от тебе

и ще си щастлив нататък

защото ще си им потребен

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Споделям... ако изключим уискито... може ли да си поръчам живот-вино, а?! Ще дам бакшиш! Поздрав!
Предложения
: ??:??