СПОНТАННО
Уискито е с много лед
сокът също
да гледам винаги напред
това ми е присъщо
Дори да ми изглежда невъзможен
пътят от проблеми и беди
вярвам безрезервно, че ще може
животът си със чест да извървим
Да даваме любов по много
винаги да бъдем светлина
да браним истината строго
достойно и със топлина
Да отпиваме със мъдрост от живота
тръпчивия му вкус, като уиски
след тежък ден и суматоха
по влюбен да си и изискан
Тогава ще си дал достатъчно
всичко и на всичките от тебе
и ще си щастлив нататък
защото ще си им потребен
© Гинка Любенова Косева All rights reserved.