11.09.2006 г., 10:19 ч.

Спонтанно 

  Поезия
582 0 0




Зловещ,
зверски.
Покорен,
неописуемо жив.
Вреоятно е грешка,
Вероятно е фалш,
Истина е.
Няколко пъти мечтах.
Няколко пъти опитах.
Няколко пъти живях.
Хиляди пъти потънах в земята -
не мъртва
не жива
нито жена.
Не е трудно,
само че не исках.
Не исках да се чувствам еднаква или различна.
Исках да съм Аз!

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??