22.11.2015 г., 23:55 ч.  

Спор 

  Поезия » Бели стихове
593 0 0

Кой е Вазов, Ботев и Йовков?

Мълчание, сълзи, за бога!

Започват проклетите дни!

Учителката сърдито потропва с крак,

детето мълчи, започва поредния мрак!

Гръмогласно тя крещи на всеки,

който се осмели да й се възпротиви,

докато звън не потрепва чина,

и сякаш земетресение удря света!

 

© Румяна Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??