7.10.2023 г., 20:09 ч.

Според психолог 

  Поезия
333 0 3

Думите,

които изридаваш,

тях за теб

боли ги,

 

а които 

възклицаваш,

съхранѝ и

окрилѝ ги!...

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??