20.02.2007 г., 12:51 ч.

Спрели стъпки 

  Поезия
622 0 2

Отново се изгубих,

потънах в нищото.

По пътя себе си забравих,

нямам нужда от никого!

 

Търся щастие в самота,

Уморих се от другите.

Душата ми плува в пустота.

Забравих си мечтите.

 

Стопи се устрема.

От мен и той избяга.

Чувства от къде да си наема?

За болката сама съм си стряха.

 

А май и не искам да се намеря.

Поне за сега.

За любовта да помисля не смея.

Изпарява се винаги като роса!

 

 

М.                                                                                                                         януари 2007г.

© Малина Арнаудова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??