5.09.2007 г., 10:38 ч.

Спри! и помисли 

  Поезия
1084 0 1

Спри! Спри и помисли,

обичаш ли ме ти, кажи?
Не, не бързай, помисли,
за да не съжаляваш после ти!

И накрая "Обичам те" кажи
и с целувка страстна ме дари
и до мен винаги бъди,
за да изгреят две звезди.

© Стоян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??