4.09.2006 г., 20:39 ч.

Спри сега 

  Поезия
1006 0 5

Спри!

Не бързай!

Накъде?

Утре може да не дойде...

 

Огледай се,

Красиво е нали?

Красиво е сега, утре ще се промени...

 

Не мисли,

А просто отдъхни...

Красотата е само в твоите очи.

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??