12.08.2011 г., 13:18 ч.

Спряха нета... 

  Поезия » Пародии
1124 0 22

 

Спряха нета... и се почна -

низ сърдечни кризи...

Не, не беше май нарочно,

просто Господ слиза...

 

Сякаш - Второто пришествие,

страдащи – милиони...

Истинско, мащабно бедствие -

лудост ни подгони...

 

Спряха онлайн боевете,

тайните любови,

клюкавици, анонимки –

няма кой да рови...

 

Всеки е заврял на огъня -

къкрина в казана -

Фейсът, Скайпът, Гугълът

не зацепват – драма...

 

Що така ни мъчиш, Боже,

всичко ни вземи...

и душа в греховна кожа...

Нета ни върни!

 

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??