Спящата красавица
Застигната от черна магия, застина –
остана тук само болка – ледена зима.
"Столетието” не веднъж отмина,
щастието покрай нея не премина.
Днес малко по малко в тишината,
точно преди да дойде зората,
едно тихо чувство се прокрадна
и празнотата в миг открадна.
Поела дъх само, пленена от съня,
пропуква вече вековната броня,
готова да се облече в нежността,
моята любов отново се пробужда.
© Валерия Минева Всички права запазени