Oct 29, 2013, 8:00 AM  

Спящата красавица 

  Poetry » Love
515 0 1

Спящата красавица

 

Застигната от черна магия, застина –

остана тук само болка – ледена зима.

"Столетието”  не веднъж отмина,

щастието покрай нея не премина.

 

Днес малко по малко в тишината,

точно преди да дойде зората,

едно тихо чувство се прокрадна

и празнотата в миг открадна.

 

Поела дъх само, пленена от съня,

пропуква вече вековната броня,

готова да се облече в нежността,

моята любов отново се пробужда.

© Валерия Минева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??