24.01.2017 г., 11:18 ч.

Спънат 

  Поезия
278 0 0

Спънат

 


Да имаше камък на пътя ми,
от тебе нарочно поставен,
сто пъти щях да се спъна,
а след това да стана,
все едно нищо ми няма.
Но ти диря остави различна,
по тишината ти себична,
ще трябва да тръгна.
Докато в нея се вслушвам,
чувам мелодичност, но тежка.
Толко различна,
толко позната.
Нямам камък на пътя,
но друго остави,
дето все ме препъва...

© А.А. Всички права запазени

Емоцията:

https://www.youtube.com/watch?v=D5XhJ5cOjr0

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??