1.10.2018 г., 10:02 ч.

Среброто ми в злато превърни 

  Поезия
285 0 0

Пролет в очите й,

лято в снагата й.

Отлага тя моята есен.

 

Утро в нозете й,

пладне в очите й.

Ще изгрее ли в моята вечер?

 

Бели - ръцете й,

бяла - душата й.

Но са все по-бели косите ми.

 

Песни в мечтите й,

танци - словата й.

Думи лъжовни са дните ми.

© Ивайло Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??