23.07.2009 г., 21:38 ч.

Сребърна нишка 

  Поезия
586 0 13



грее ли милувка

лека като полъх

нима от ласка

на огън

не лумва пожар

 

стига ли обич

мъничка капка

само с глътка

жажда утолява ли се

аз приех

 

стига ли целувка

вместо хапка

с един залък само

да се заситя

съумях

 

вземам усмивка – сребърна нишка

на нея увисвам

мечтите си вплитам

ставам ефирно бяла

и звездите достигам

 

 

 


 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??