Jul 23, 2009, 9:38 PM

Сребърна нишка 

  Poetry
580 0 13



грее ли милувка

лека като полъх

нима от ласка

на огън

не лумва пожар

 

стига ли обич

мъничка капка

само с глътка

жажда утолява ли се

аз приех

 

стига ли целувка

вместо хапка

с един залък само

да се заситя

съумях

 

вземам усмивка – сребърна нишка

на нея увисвам

мечтите си вплитам

ставам ефирно бяла

и звездите достигам

 

 

 


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??