3.12.2013 г., 8:30 ч.  

Сред изгреви сияйни 

  Поезия » Любовна
431 0 0

Сред изгреви сияйни



Поток от звездопад и светлина
се лее върху земните вселени,
притихнали разцъфнали цветя
ухаят сред безкрая озарени.

Издигната в небесните предели
пулсира многоцветна любовта.
Надежди и мечти политат смели
през чувства, мисли, красота.

И ти си тук! Сред изгреви сияйни.
До мен - и в радост, и в беда.
И нощи с дни са всеотдайни -
за теб - любов, утеха, светлина!

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??