4.10.2019 г., 17:48 ч.  

Сред оранжево-синьо небе 

  Поезия » Пейзажна
338 2 6

Каква е тази цветна необятност –

екстаз за моят дух и за очите?!

И въздухът пропива с всеобхватност –

оранжевото в синьото се вплита.

 

Нима това не значи орисия,

да бъдеш в този миг, и тук – Високо!

Природата поднася ми магия.

Е, как сърцето да не е широко!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??