23.03.2024 г., 18:56 ч.

Среднощ 

  Поезия » Бели стихове
94 1 0

Не искам

 

да знам

 

за кого

 

си мислиш

 

в 3 през

 

нощта, когато

 

не можеш

 

да спиш,

 

стига ми

 

само да

 

зная, че 

 

гледаме едни

 

и същи

 

звезди.

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??