Mar 23, 2024, 6:56 PM

Среднощ 

  Poetry » White poetry
96 1 0

Не искам

 

да знам

 

за кого

 

си мислиш

 

в 3 през

 

нощта, когато

 

не можеш

 

да спиш,

 

стига ми

 

само да

 

зная, че 

 

гледаме едни

 

и същи

 

звезди.

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??