Среднощна фиеста
Луната изгрява
за парти настоява
всеки тя зарежда
и го кара да усеща
как интимно се намесва
телата се нагряват
за близост настояват
пожар от страсти
във въздуха гори
разтапяме се бавно
под лунните лъчи
© Фъзи Всички права запазени