22 nov 2009, 19:40

Среднощна фиеста 

  Poesía » De amor
430 0 0

Среднощна фиеста

 

Луната изгрява

за парти настоява

всеки тя зарежда

и го кара да усеща

как интимно се намесва

телата се нагряват

за близост настояват

пожар от страсти

във въздуха гори

разтапяме се бавно

под лунните лъчи

© Фъзи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??