22 нояб. 2009 г., 19:40

Среднощна фиеста 

  Поэзия » Любовная
429 0 0

Среднощна фиеста

 

Луната изгрява

за парти настоява

всеки тя зарежда

и го кара да усеща

как интимно се намесва

телата се нагряват

за близост настояват

пожар от страсти

във въздуха гори

разтапяме се бавно

под лунните лъчи

© Фъзи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??