6.12.2011 г., 13:02 ч.

Среднощно стихотворение 

  Поезия » Любовна
799 0 2

Покажи ми, мили мой,

че за тебе съм една.

Докосни ме, мили мой,

и виж, че съм жена.

 

Разтопи ме, мили мой,

разчупи от мен леда.

Люби ме, мили мой,

изгори ме без следа.

 

Мил си, но мой дали?

Протегни ръка към мен -

тук си, а вън вали...

Нощта  е вече ден.

 

© Елфида Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??