22.02.2004 г., 16:33 ч.

Среща 

  Поезия
1705 0 3

Ще седнем...
Ще кръстосаме крака и погледи...
Изкрящото порто ще ни затопли...
А нейде
в мрака зад стаените ни помисли,
тъгата ще забрави свойте вопли.

Ще се усмихна...
В очите ти, звздите ще изплуват
и нещо бавно в нас ще се променя.
Притихнали,
сърцата пак ще искат да лудуват
в онази страст която ни обзема.

 

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??