3.07.2011 г., 18:23 ч.

Среща 

  Поезия » Любовна
439 0 0

Двойно кафе

Сутрин

Топла, юлска

Двама без спомени

Без мечти за утре

Просто летни и сутрешни

Събудени от сън

Доста личен

Несподелен

Но твой и мой!

Не говорим

Без въпроси

Без разпити

Без отговори

Без очаквания

Мълчим

толкова истински

без доказателства

публичност и снимки

без обещания

без сълзи и раздели

Без лъжи

Просто всеки си тръгва

© АвАнА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??