Двойно кафе
Сутрин
Топла, юлска
Двама без спомени
Без мечти за утре
Просто летни и сутрешни
Събудени от сън
Доста личен
Несподелен
Но твой и мой!
Не говорим
Без въпроси
Без разпити
Без отговори
Без очаквания
Мълчим
толкова истински
без доказателства
публичност и снимки
без обещания
без сълзи и раздели
Без лъжи
Просто всеки си тръгва
© АвАнА All rights reserved.