28.11.2011 г., 0:28 ч.

Среща 

  Поезия » Любовна
826 0 3

Щом аз нея зърнах,

веднага очи отвърнах,

понеже тя беше прекрасна,

а аз не исках да се захласна

по нейната красота,

но така тайнствена мразота.

 

Аз обичам я, така е,

но тя не иска сега с мен да се занимае,

има вече друго момче в живота ù

отнемайки живота ми...

 

Щом ги видях заедно,

тялото ми потрепна незнайно,

но, уви, с мъка голяма

появи се усмивката ми пряма.

 

Но аз няма никога да се откажа,

нито на някого за това да кажа,

дори и да коства душата ми,

независимо от цената ù.

 

 

© Константин Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??