Срещнах я!
Когато залезът прегръща
години уморени
Съдбата пише
краят на един роман
Надеждата
без да ме погледне мине
и търси свят
от мене не видян.
Очите – приказна загадка,
йероглив
в сърцето издълбан
шифър за любов
с фраза кратка
пътят с рози
или тръни е застлан.
"Върви без страх,"
Сърцето ми говори
Разумът се сърди
"Спри и озърни"
объркан съм
не ми се спори
а там, при нея
само светлини.
Декември, 2017г
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов Всички права запазени