17.10.2020 г., 7:45 ч.

Здрасти, как си ? 

  Поезия » Авторска песен
400 1 2

@ А.Н.

 

Днес отместих стрелките ...

Бяха спрели на два "

После исках да видя звездите****

Бях сама...

Преброих ти надежди...

От паважа...

Започва дъга...^

Преминавай ~

когато си нежен...

И не чакай любов +

Избери свобода!

На жената сърцето е пристан @

Котва праща мъжът във екстаз...×

© ДМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??