13.01.2021 г., 0:23 ч.

Среща 

  Поезия » Свободен стих
509 1 9

 

Ти беше тук. 
Аз – там. 
Протегната душа. 
Прошепване. 
Усещане. 
Усмихна се. 
Усмихнах се. 
Проронена сълза. 
Събудих се.
Бях тук. 
Ти – там. 
Разтърсена душа.
И беше хубаво. 
Очакваш ме. 
Очаквам те. 
Спомен? 
Или просто миг от вечността. 

 


 

© Климентин Чернев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??