3.06.2022 г., 14:30 ч.

Среща 

  Поезия » Пейзажна
223 0 0

Среща
 

Разцъфтя и юни със липите
и лятото облече маргарити,
с напевите заскачаха щурците
да озвучават нощите и дните!

 

Във вълшебството на цветно и косено
с аромат на билките омайни,
лятото от птици огнездено
разпуща слънчеви коси от тайни!

 

Две светулки стягат си фенера
да преминат лунните пътеки,
и през тази красива феерия
срещат двама, и сенките им слети!

 

И от цялата наслада цветна
съненото утрото се протегна,
повдигна облачета бели и погледна - 
две слънчеви души се срещнаха!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??