11.01.2008 г., 15:43 ч.

Среща 

  Поезия » Философска
830 0 3
И под влияние на алкохола ще пиша.
Несвързани думи и реч
ще държа, всички да улисам
и да не питат, кое е правилно и кое не!

Не мога отговорите да ви даря.
Нямам ги, затова не ги и давам.
Но вярвайте вие в любовта.
Тя въпросите ви винаги прощава.

Наздраве за всички сродни души.
Открили вярата във мрака.
До нови срещи, влюбени думи,
в тъмнината на светлината.

© Рефицул Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??