13.05.2007 г., 21:59 ч.

СРЕЩА 

  Поезия
514 0 6
                           СРЕЩА

    Благодаря за добрата организация!
    За мен беше от голяма полза. Докоснах
   се до хора, които ми дадоха надежда.
   А и аз донесох своята светлина, комуто е
   била нужна...

      СЛЪНЦЕТО ПЪТУВА
      С МОИТЕ  ОЧИ
      И  ДУШАТА ГРЕЕ
      С ПЪСТРИТЕ  ЛЪЧИ .

      И   КЪДЕТО   МИНА,
      ДА ОСТАНАТ СЛЕДИ
      ОТ  МОИТЕ  МИСЛИ,
      ЧИСТИ  И  ДОБРИ. 

      И ВЯРА ДА ВДЪХНА -
      СЛЪНЧЕВА, КРИЛАТА!
      УСМИВКА ДА  ВЛЕЯ
      ОТНОВО  В СЪРЦАТА!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??