9.12.2007 г., 16:55 ч.

Среща 

  Поезия » Любовна
432 0 1

Среща, спомен, нежност тиха,

две ръце тревожно бели...

Поглед - ласка,

думи - птици...

Утро, сбогом, тъжна стряха,

две ръце до болка впити...

Поглед - вик,

ранени птици!

© Мария Телийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??