8.01.2008 г., 8:12 ч.

Среща 

  Поезия » Любовна
703 0 1

Видях те два пъти - веднъж насън, веднъж наяве,

ти беше като сбъдната мечта, като мираж неуловим.

Видях те два пъти и няма да забравя в очите блясъка -

копнежа недостижим. И в теб познах човека, който

може да събуди от сънища дълбоки чувства в моята душа.

С милувка нежна и с усмивка, с безкрайна добрина. Но жалко,

че сънят не трае вечно и споменът угасва изморен,

и дълбоко бленуваната среща убита е от сивия измачкан ден.

Безкрайно дълго чаках да се върнеш в съня ми

и безконечен бе за мен всеки миг, но болката утихна

и сега отново моите чувства тлеят в  мен.

Видях те два пъти - веднъж насън, веднъж наяве.

Ти беше като сбъдната мечта,

като мираж неуловим. Видях те два пъти и няма

да забравя в очите блясъка - копнежа неуловим!

© Тес Дафне Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • стихът е прекрасен!!дано я срешнеш и трети път!!
Предложения
: ??:??