17.03.2017 г., 21:37 ч.

Среща, и като следствие - Раздяла 

  Поезия » Друга
377 0 1

Вятърът на път потегля

и взема мислите със себе си.

Разчиства всичко непотребно

и сключва договор със Времето,

 

според който е планирана Забрава

на хора-спомени и страи чувства.

Прилича на невидима раздяла,

която в мислите се случва.

 

И се превръщаш във безплътност

от нечия си гледна точка.

И си тишина... прозрачност.

И те няма, и си мъртва.

© Симона Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "И си тишина прозрачност".Много въздействащо!Поздравления
Предложения
: ??:??