14.07.2023 г., 20:48 ч.  

Среща на улицата(Скитница) 

  Поезия
292 0 0

Къде изчезна красотата,

къде отиде нежността,

на мъжките очи мечтата,

въргаля мръсна във пръстта.

 

От изворите сини стичат,

порои капчици - река,

устата криви не изричат,

ни дума, душата сякаш я сека.

 

Нима природата ни зла е,

във всеки вложила сърце,

а после в чувствата дълбае,

със женски мърляви ръце.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??